Rock in d'nof 5

Rock in d'nof 5 en het kunstenfestival Cirqeu op d'nof van 2018 waren beide voltreffers.Mede door het stralende weer .Vanaf vrijdagavond de opening en het optreden van EVERITING BUT A BAND zette de toon voor de rest van het weekend.

Zaterdag vanaf de middag een komen en gaan van geinteresseerden en nieuwsgierigen  .De kinderzoektocht was er boenk op heel aangenaam en goed gebracht Door onze Cirkusdirecteur .Vanaf  7 uur begonnen de optredens achteraan in den hof  een iets rustiger opener AEMON O'BRIEN dan 2 maal goed ruig HAPPY GO STIKKY en THE AFTER PARTY en als afsluiter de coverband ICE TUNES ON THE ROCKS. De dorstigen werden gelaafd door de plaatselijke bierproeversclub De Biersnorren.

Zondag een passend en erg gesmaakt aperitiefconcertje door het QUETSAL DUO ,Top .Het dinner verzorgd door Stintjes was zoals verwacht dik in orde .Onder een stralende zon was er daarna nog tijd en plaats om nog eens na te keuvelen over het getoonde en gebrachte werk van de deelnemers aan dit evenement(je).

TOT VOLGEND JAAR.